دانلود کتاب راز و رمز نویسندگی

No Comments



۱۳ views

بازدید

دانلود کتاب راز و رمز نویسندگی

دانلود کتاب راز و رمز نویسندگی

دانلود کتاب راز و رمز نویسندگی

در کتاب راز و رمز نویسندگی ، نحوه عملکرد و روش بکار انداختن افراد مبتدی در جهت تحلیل و نویسندگی ارائه می شود ؛ منتها ، تلاش و بکار انداختن ذهن ، ممارست و استقامت ، شکیبایی و همت در مسیر تهیه ی نوشته و تحلیلی رسا و زیبا ، مربوط به خود آنان خواهد بود !

از متن کتاب راز و رمز نویسندگی :
مولفه های یک مقاله خوب : با آنکه از نظر واقعی ، هر نوشته وحدتی تردید نابردار داشته و نمی توانش در عین واقع به چند بخش مستقل و مجزا تقسیم کرد ، ولی از آنجا که در موطن عقلی این کار ممکن و میسر می باشد ، می توان گفت که مولفه های وجودی یک نوشته عبارتند از :
۱- موضوعی مشخص و ضروری ، آنهم از آندست که حداقل یکی از ابعاد وجودی بشر ضرورت و نیاز طرح آنرا تایید نماید ؛ ورنه کار، تفننی خواهد بود!
۲- قالب کلامی ، که عبارت از الفاظ ، عبارات ، جملات و ….می باشند و حکم پیکر و لباس معانی مورد نظر را دارند . چرا که در مقاله نویسی ، در واقع کار، روی دلالتهای فکری صورت می گیرد و نه مصادیق و مدلولهای عینی ، یعنی در تحلیل ، موضوع و ماده ی مورد عمل پدیده های ذهنی ( افکار ، اندیشه ها ، معانی ، تخیلات و…. ) می باشند . در این موارد انتخاب واژه ها ، نیز ترکیب و تالیف ابداعی جمله ها و عبارت ها مطرح می باشند که از یکسو با عاطفه نویسنده در پیوند و ارتباطند و از دیگر سوی ، با تجارب و احساس زیباپسندانه و قدرت هنری او در زمینه ی بیان .
۳- شیوه ی پرداخت و ارائه ، که به عبارتی : طرح و طریقه ی حرکت و هجرت ذهنی مخاطب را شکل می بخشد . این امر ، در واقع همان شیوه ی طراحی مقاله است که نویسنده ، با در نظر گرفتن وحدت جمعی نوشته ی خود ، آنرا نخست به سه بخش ” مقدمه ، متن و نتیجه ” و سپس هر کدام را به فراخور حجم نوشته به چند بند مرتبط مرتب تفکیک نابردار طراحی می کند …اگر می خواهید اصول و فنون نوسندگی را به طور حرفه ای بیاموزید مطالعه کتاب راز و رمز نویسندگی ، لازم و ضروری است . برای دانلود کتاب راز و رمز نویسندگی به ادامه مطلب بروید .

دانلود کتاب

منبع : مرکز نشر آثار تابش هروی (ره)

رمز فایل : www.takbook.com

فال حافظ

Categories: تک بوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *